Particulier

Ieder mens komt in het leven wel in een fase waarin hij of zij met zichzelf aan het worstelen is. Doe ik wel de goede dingen? Doe ik de dingen wel goed? Dat kan zijn op het gebied van werk, maar ook in de privé sfeer. Of het spanningsveld tussen die twee.

Hoewel ieder mens volgens mij meer kracht in zich heeft dan hij of zij zich bewust is, kan het soms helpen met iemand anders te klankborden. In veel gevallen kan dat een partner, vriend of vriendin of iemand anders in je omgeving zijn. Maar soms is die ander onderdeel van je worsteling of wil je die ander er niet mee lastig vallen. In dat soort situaties is het zinvol een professionele coach in te schakelen. Die kan je helpen, soms al met één gesprek, weer zelf verder te kunnen. In andere gevallen zijn er meer gesprekken nodig, dat is afhankelijk van je probleem.

In veel situaties kan ik, met mijn ruime opleiding en ervaring, iets voor je betekenen, maar niet in alle gevallen. We bespreken dat in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna bepalen we samen wat we gaan doen en krijg je een heldere offerte. Tijdens het begeleidingstraject ben jij altijd degene die aan het roer blijft staan. Ik begeleid je zover als nodig is. Je kunt het immers zelf.

Je vindt hier een aantal mogelijke trajecten, maar laat je niet afleiden door de naam. Het gaat om jouw vraag en misschien past die wel helemaal niet in één van de genoemde hokjes.  Het is trouwens altijd maatwerk.

Ik ben o.a. lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde(VIV), registratienummer 1907891 en ingeschreven in het register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), licentienummer 505067R. Dit betekent dat mijn consulten voor particulieren in veel gevallen gedeeltelijk vergoed zullen worden vanuit een aanvullende ziektekostenverzekering. Tevens betekent het dat ik val onder het klacht-en tuchtrecht van deze organisaties.