Allergie behandeling

Wat is het?

Met een relatief simpele NLP techniek is het mogelijk in veel gevallen iemand af te helpen van een allergie. Vaak volstaat een behandeling, in uitzonderingssituaties zullen het er twee of drie zijn. Een verklaring voor hoe het werkt heb ik niet, maar ik heb zelf ervaren dat het werkt.

Voor wie?

Voor mensen die last hebben van een bepaalde allergie en daar van af willen. Het kan gaan om een voedselallergie, contactallergie, hooikoorts e.d.

Wat levert het op?

Sterk verminderde of verdwenen allergische reactie

Referentie

Na de donderdag dat we bij elkaar kwamen was ik het weekend op kraamvisite waar onze vrienden met hond er ook waren. Ik heb haar expres geaaid, niet mijn handen gewassen en in mijn ogen gewreven. Er gebeurde NIETS! Ik dacht dat is één keer, ik probeer het nog een keer uit. Deze vrienden kwamen afgelopen zondag hier eten. En het resultaat was weer hetzelfde. Dus heel erg bedankt voor het behandelen! ( Marion, was sinds een aantal jaren allergisch voor honden)

Als ik een appel at en daarna met mijn handen in mijn ogen kwam, had ik binnen de kortste keren knalrode ogen.  Na de behandeling is dat helemaal verdwenen!! Ook de jeuk die ik kreeg als ik kersen at ( een bekende kruisallergie) is verdwenen. Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar het werkt!! (Trudy, had een allergie voor appels)