Fobie behandeling

Wat is het?

Met NLP is het in veel gevallen mogelijk je fobie te doen verdwijnen of sterk te verminderen. In een aantal gevallen kan dat al met één sessie, soms zijn een of meer vervolgsessies noodzakelijk.

Voor wie?

Voor iedereen die last heeft van een fobie en daar van af wil.

Wat levert het op?

Kunnen leven zonder fobie en daardoor de dingen doen die je graag wilt doen.

Referentie

Dankzij Marianne kom ik na één enkele sessie weer makkelijker naar buiten. Wat mij tot dat moment veel moeite en energie kostte, gaat nu een stuk gemoedelijker. Ik heb last van emetofobie, agorafobie en een angststoornis en zit al vanaf mijn twintigste af en aan 'binnen'. En heb uiteraard al heel wat therapieën gevolgd, zonder het gewenste resultaat. Marianne is betrokken en volgt nog steeds elke stap die ik zet. Ik ben heel blij, dat ik haar heb leren kennen. Binnenkort komt ze weer langs om te kijken of we het nog verder kunnen uitbreiden. Kortom, ik ben hartstikke blij met haar :)

(Angelique, had al ruim 30 jaar last van pleinvrees)

 

Gisteren ben ik dus bij de tandarts geweest, nou Marianne ik kon de behandeling veel ontspannener ondergaan. Na 45 minuten had ik geen stijve nek en zat mijn rug niet vast, vandaag heb ik verder ook geen spierpijn. Jij hebt dus wel degelijk resultaat geboekt nog harstikke bedankt voor jouw liefdevolle behandeling.
(Mary, had al sinds 40 jaar last van een grote angst voor een behandeling bij de tandarts)

Na de coaching sessie die zou helpen bij mijn claustrofobie was ik wat sceptisch. Bijzonder leuk was het om meteen met een aantal mensen de proef op de som te nemen en op de achterbank plaats te nemen van een zeer kleine driedeurs auto. Eerder was ik daar echt niet in te krijgen en alleen al bij de gedachte brak het zweet me uit. Eenmaal op de achterbank beland ging het goed en ik dacht, het zal wel mis gaan als de voorstoel naar achteren komt en de voorportier dicht gaat.
Ook dit ging prima en de proefrit ging starten met een grote glimlach op mijn gezicht. Ontspannen en zonder enige vorm van claustrofobie.
Onvoorstelbaar maar wel werkelijkheid
(Alex, had al sinds 20 jaar last van claustrofobie)