NLP

Wat is NLP

Een officiële definitie (bron IEP): Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van menselijke vermogens centraal staan.
Mijn omschrijving: je hersenen zijn als een soort harde schijf van je PC. Daarop staat heel veel informatie, veelal oud. Maar een zeer beperkt deel van deze informatie gebruik je ook. Soms is dat informatie die je eigenlijk liever niet zou gebruiken. In die situatie kun je met NLP de minder gewenste informatie vervangen door informatie die je beter kunnen helpen. Je hebt de informatie en kennis dus al in je, leert deze ook te gebruiken.  Dit doe je door soms simpele, soms heftige oefeningen. In korte tijd kun je daardoor al veel verandering bewerken.

Wat kun je er mee?

• Behandelen fobieën en allergieën
• Afleren hardnekkige gewoontes
• Ontwikkelen persoonlijke kracht
• Je beter op je plek voelen in je omgeving
• En nog veel meer

Voor wie?

Voor iedereen die met bepaalde problemen worstelt, beter in zijn vel wil zitten, beter nee wil leren zeggen, gemakkelijker keuzes wil kunnen maken, last heeft van fobie of allergie. En nog veel meer.

Referenties

Gisteren ben ik dus bij de tandarts geweest, nou Marianne ik kon de behandeling veel ontspannener ondergaan. Na 45 minuten had ik geen stijve nek en zat mijn rug niet vast, vandaag heb ik verder ook geen spierpijn.
Jij hebt dus wel degelijk resultaat geboekt nog harstikke bedankt voor jouw liefdevolle behandeling.
(Mary, had al sinds 40 jaar last van een grote angst voor een behandeling bij de tandarts)

Na de donderdag dat we bij elkaar kwamen was ik het weekend op kraamvisite waar onze vrienden met hond er ook waren. Ik heb haar expres geaaid, niet mijn handen gewassen en in mijn ogen gewreven. Er gebeurde NIETS! Ik dacht dat is één keer, ik probeer het nog een keer uit. Deze vrienden kwamen afgelopen zondag hier eten. En het resultaat was weer hetzelfde. Dus heel erg bedankt voor het behandelen!
( Marion, was sinds een aantal jaren allergisch voor honden)

Als ik een appel at en daarna met mijn handen in mijn ogen kwam, had ik binnen de kortste keren knalrode ogen.  Na de behandeling is dat helemaal verdwenen!! Ook de jeuk die ik kreeg als ik kersen at ( een bekende kruisallergie) is verdwenen. Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar het werkt!!
(Trudy, had een allergie voor appels)